Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Tips: Søk etter ei bedrift, ein bransje eller ein stad i Jølster kommune

Coop Jølster SA

Coop Jølster SA

E39 60, 6843 Skei i Jølster, Norge

Coop Marked og Byggmix er lokalisert i Skei sentrum. Her finn du noko for store og små, og dei midt imellom, vi tilbyr det du treng innan daglegvarer.

Her på Coop kan vi tilby alt innan daglegvarer. På Coop Marked kan du få tak i alt innan mat og drikke. Coop Byggmix tilbyr alt innan maling, trevarer, verktøy, sprøytemiddel. I tillegg kan du få tak i driftsmidlar for bønder som såfrø, gjødsel og kraftfor.

 

Coop – litt ditt
Coop er medlemseigd, dette betyr at det er forbrukarane som gjennom sitt medlemskap i samvirkelaga eig og styrer virksomheten. Medlemskap er opent for alle, og det blir ein ved å kjøpe ein andel til 300 kr i eitt samvirkelag. Når ein er medlem i Coop kan ein få ei rekke medlemsfordelar og kjøpeutbytte som blir berekna med ein prosentsats av kjøpa i samvirkelaga sine butikkar det siste året. Så ta med deg medlemskortet ditt og kom på ein trivelig handel!

Coop matvaregaranti
Gjelder alle matvarer med unntak av alkohol. Ikkje fornøyd? Du får eit nytt produkt eller pengane tilbake inntil 30 dagar etter kjøpet. Berre ta med kvittering! Du skal føle deg trygg på dei varene du kjøper hos oss.

Øystein Årdal

Kontaktperson

Øystein Årdal

48104168 / 57728377 (Marked) / 57728768 (Byggmix)

https://www.facebook.com/coopjolster/?fref=ts

Vi er her
E39 60
6843 Skei i Jølster

Footer